Skip to main content
M&N Party Music

Mi tudjuk, mitől lesz felejthetetlen a rendezvényed!

Sok minden fontos egy esküvőn, egy születésnapon, egy céges rendezvényen, egy bálon, de mi hisszük, hogy a zene a legfontosabb. Lehet gyönyörű ruhád, lehet csodás a helyszín, lehet pazar a vendéglátás, de ha nincs jó hangulat, akkor mindezek hiábavalók. 

Bízd ránk a zenét és biztos lehetsz benne, hogy a Te nagy napodra mindenki szívesen fog emlékezni!

SZOLGÁLTATÁSAINK

  • Vendégvárás alatti háttérzene
  • Szertartás, ceremónia hangosítása
  • Élőzene sok stílusban, változatos műsorral
  • DJ szolgáltatás, hogy teljes legyen a zenei "bakancslista"
  • Nyitótánc zene vágása, mix elkészítése

Mindezt prémium hangosítással és világítással, kifogástalan megszólalással, látvánnyal tesszük teljessé. Lámpáinkkal nem csak a táncparkettet dekoráljuk, hanem gondoskodunk a vacsorahelyszín hangulatvilágításáról is.

DJ NORBI

Akár élőzenével kombinált, akár önálló zeneszolgáltatás. Műfaji korlátok nélkül, a megrendelő igényeihez igazodva, csak és kizárólag a legjobb hangulatot szem előtt tartva - hogy a rendezvény igazán emlékezetes legyen. 

Az esküvők világában eltöltött több, mint 35 év minden tapasztalata a buli szolgálatában áll, hogy mindig, mindenhol

LEGYEN TÁNC!

RÓLUNK

Duónk 2015 óta kedvelt és sikeres zenei közreműködője a rábízott rendezvényeknek. Esküvőn, céges bulin, bálon, születésnapi partin, vagy más zenés alkalmon biztosítjuk a minőségi, lendületes és változatos talpalávalót. 
A csapat tagjai Figura Melinda és Nemesvári Norbert. Mindketten több évtizedes tapasztalattal, a zenélés, a szórakoztatás iránti töretlen szeretettel állunk a közönség elé. 
Saját, professzionális hang- és fénytechnikánk garantálja a rendezvények akusztikus és vizuális színvonalát. 
Nagyon köszönjük, hogy itt vagy, nézz körül nálunk és halgass bele demóinkba! Megkeresésedre gyorsan reagálunk, kérd ajánlatunkat!

Vélemények

“ Kedves M&N Party Duó!

Nagyon szépen köszönünk mindent, amit értünk tettetek a nagy napunkon! Csodálatos volt minden, a polgári szertartás hangtechnikai menedzselésétől egészen hajnalig a buli végéig. Azt külön köszönjük, hogy az aznapra datált eseményt el tudtátok napolni, hogy kisegítsetek minket a slamasztikából! Nem győzzük hangsúlyozni, mennyire hálásak vagyunk nektek emiatt. Nagyon szépen köszönjük azt is, hogy rugalmasan kezeltétek a hajnali zenekérést - énekléssel egybekötve.  Alapjában véve hisszük, hogy a sors akarta így, hogy ti legyetek velünk az esküvőnkön. Még egyszer nagyon-nagyon köszönünk mindent és további sok sikert kívánunk nektek! Ha innentől minden lagzi csak fele olyan jól fog sikerülni, mint a miénk, akkor a párok már 120%ig elégedettek lesznek, ebben biztosak vagyunk. 

Baráti üdvözlettel kívánunk minden jót:

Levi és Kitti “


“Köszönjük még egyszer, hogy széppé varázsoltátok a nagy napunkat! Egybehangzó volt a vendégek véleménye Veletek kapcsolatban, de ezt a visszajelzésekből Ti is megtapasztalhattátok. Reméljük, annak ellenére, hogy szolgáltatást nyújottatok, ti is vendégként éreztétek magatokat, legalább is ez volt a cél.Norbi! Személy szerint örülök, hogy benned egy értékes embert ismerhettem meg, és nagyon remélem, hogy összehoz még bennünket az élet, akár egy nagyobb családi rendezvény alkalmával. Addig is maradj meg ilyen laza, élettel teli, szuper srácnak! Köszönünk mindent! U.i.: most már tudjuk, hogy a zöld play gombra nem fog elindulni a zene  

Üdvözlettel,

Hajnal és Jácint”


“Sziasztok!

Lassan három napja már, hogy elbúcsúztunk, de még mindig a hatása alatt állunk a csütörtök estének, fantasztikus volt! Szeretnénk megköszönni azt az előzékenységet és kedvességet, amivel megtiszteltetek bennünket és hogy nektek köszönhetően valóra tudtuk váltani egy közös álmunk, és bár lehet, hogy mi csak egy pár vagyunk a sok közül számotokra, de tudnotok kell, hogy Ti mint profi szakemberek és nem mellesleg nagyszerű emberek egy életre szóló emlékkel ajándékoztatok meg minket.

Kívánunk nektek hasonló szép élményeket, valamint sikerekben gazdag békés, nyugodt éveket!

Üdvözlettel:

Dani és Viki”


“Kedves Norbi! 

Először is hatalmas köszönetet szeretnénk mondani Nektek a fergeteges buliért! Köszönjük a rugalmasságod, hogy minden apró részletre odafigyeltél a hangosítástól kezdve a szuper fénytechnikáig - nem beszélve a nagyon klassz zeneszámokról! Napok óta kapjuk az üzeneteket, hívásokat a rokonoktól, barátoktól, hogy mennyire jól megszervezett, klassz esküvőnk volt. Végre egy esküvő, ahol lehetett táncolni, és igazi jó, odaillő számok voltak. Mi is hihetetlenül jól éreztük magunkat! Mindent tökéletesnek éltünk meg, és csak ez számít. Nagyon örülünk, hogy Titeket választottunk zenekarnak! Örökké szeretettel, és hálával gondolunk vissza Rátok, Ricsire, “Olaszra”, na meg a Deák Udvarház EGÉSZ csapatára. 

Külön köszönjük Neked a profizmust, s az este lezáró dalát - igazán megható volt. 

Zsuzsi és Laci”


“Egyszerűen fantasztikusak voltatok. Fergeteges parti hangulatot csináltatok.....tudtuk eddig is, hogy iszonyatosan jók vagytok, de a tegnapi buli minden eddigi képzeletünket felülmúlta. Szerintem minden lány ilyen esküvőről álmodik, mint amilyen nekünk volt. Szavakkal nem lehet kifejezni mennyire hálásak vagyunk. Szerintem sikerült a legeslegjobb bulit összehozni!”

Nagyon köszönjük!

Nóri és Levente”


“ 2 éve egy esküvőn találkoztunk Veletek először - jóval a lánykérés előtt - de én már akkor mondtam a (mostmár) férjemnek, hogy Ti fogtok zenélni nálunk is. Ezen kicsit meglepődött, de egy percig sem ellenkezett. Így, mikor elkezdtük szervezni az esküvőt, egy dolog már biztos volt: Ti. Nem is okoztatok csalódást, fergeteges hangulatot teremtettetek és hatalmas bulit csaptunk Nektek köszönhetően, amiért nem lehetünk elég hálásak! A teljes násznép áradozott, hogy milyen fantasztikus a zenekar. 

KÖSZÖNJÜK Nektek azt a profizmust, amivel végig kísértétek az esténket! 

Dóri és Ákos”


“Kedves M&N Party Duó!

Számunkra ti vagytok a Nr.1! Egyszerűen profik és emellett 'irrtó cukik" :)))))))) Ezt még lehetne fokozni....de egyszerűen csak köszönjük! Hatalmas bulit csináltatok, alig várjuk, hogy augusztusban ismételjünk Veletek! :))) 

Orsi és Tomi”


“Norbiék elképesztően profi munkát végeztek az esküvőnkön. Nagyon jó hangulat, odafigyelés ( gyorsan reagáltak arra,hogy milyen zenékre indul meg a násznép) és kiváló hangok amik jellemzik őket. Emellett segítséget kaptunk a ceremónia hangosításához és az ehhez tartozó zenék összeállításához, ami nagy segítség volt nekünk. Az esküvő után összeállított vlog csak hab a tortán, mind a ketten megkönnyeztük. Köszönjük nektek, hogy megadtátok az esküvő legfontosabb elemét, amitől emlékezetes és szuper lehet egy buli.  

Sziszi és Ádám”


“Mindkettőtöknek szeretnénk megköszönni még egyszer, hogy az esküvőnkön olyan profi munkát végeztetek! Szuper fergeteges volt a hangulat, mindenki nagyon jól érezte magát. A polgári ceremónián való hangosítás pedig ugyancsak hibátlan volt. Nagyon köszönünk minden segítséget, amit az esküvő előtt és alatt nyújtottatok!

Niki és Ati”


Kedves M&N Party Duó!
Ha ezerszer köszönhetnénk meg nektek azt hogy tökéletes hangulatot és felejthetetlen napot okoztatok nekünk se lenne elég. Az, hogy az esküvőnk tökéletesre sikeredett, ahhoz ti is hozzájárultatok. Szuperek vagytok!! Mégegyszer nagyon-nagyon szépen köszönjük hogy eljöttetek és velünk ünnepeltetek.

Szandi és Atus”


"Kedves ZENEKARUNK!

Először is szeretnénk megköszönni, hogy részesei voltatok életünk legszebb napjának! A legjobb döntés volt, hogy benneteket választottunk! A násznép oda volt értetek, csak pozitívan nyilatkozott mindenki. A 80 éves nagyszüleim is táncoltak, és a mai napig emlegetik, milyen jól érezték magukat!:) Szerencsések vagyunk , hogy megismerhettünk Titeket, nélkületek nem sikerült volna ennyire jól az esküvőnk! Nagyon köszönjük Nektek ,hogy életünk egyik legfontosabb napját csodássá varázsoltátok!

További sok sikert kívánunk!

Andi és Pisti”


"Egy hete ilyenkor egy álom vált valóra és ez nagyban köszönhető Nektek! Onnantól kezdve, hogy rázendítettek a dallamokra, végig nyomták a bulit. Én esküszöm azt sem láttam, hogy mikor vettek levegőt vagy épp mikor ittak pár kortyot. Ráéreztek a násznép hangulatára, mindenkinek volt kedvére való. Bárki, akivel beszéltünk azt mondta, hogy nem gondolta volna, hogy két fős zenekar ekkora bulit tud csapni.(Márpedig nálunk hajnalig, sőt, reggelig tartó buli volt. ) Nektek sikerült, M&N Party Duó, amiért örökké hálásak leszünk Ui.: a szülőkkel való táncra válasszátok Norbi dalát, a legszebb pillanatokhoz méltó dalt

Szeretettel,

Erika és Bence"


"Életem két legjobb bulija Norbiékhoz kötődik. Egy esküvő és egy születésnap. Kiemelkedő emberek, akik kiemelkedően profik. Egy biztos, még bulizunk együtt! Ezer csillag!

Tomi”


"Az esküvőnkön zenélt ez a csodás duó és mindenki abszolút imádta! Gyönyörű hangjuk és rendkívül pozitív személyiségük garantálja a jó hangulatot! Mindenkinek csak ajánlani tudom őket és biztos vagyok benne hogy bármilyen és bármekkora rendezvényen megállják a helyüket!

Köszönjük a remek bulit!

Szabina és Andris”


"Az M&N Party Duó egy igazi profi csapat,rendkívüli tehetséggel és énekhanggal megáldva. Ezen felül nagyon kedvesek és barátságosak,ami szintén fontos. Remek hangulatot és óriási bulit csináltak az esküvőnkre! Elmondhatatlanul hálásak vagyunk Nektek, köszönjük szépen, hogy jelenlétetekkel és a csodálatos hangotokkal emeltétek az est színvonalát!

Kati és Csongi”